Rolf Hanche-Olsen

Connecticom AS

Connecticom ledes og eies av Rolf Hanche-Olsen. Rolf har lang erfaring fra toppledelse og som leder av strategi- og forretningsutvikling i Aller og Egmont, og har vært i front i arbeidet med å omstille og diversifisere ukepressen i Norge. Han står bak et stort antall selskapsetableringer og oppkjøp innen medier og marketing, samt selskaper innen bl.a. digital tjenesteutvikling, teknologi, reiseliv og opplevelser. De siste årene har hans hovedfokus vært etablering av Aller-eide Ahead Group, et konsern bestående av noen av Norges ledende marketingbyråer.

Knut Chr. Helgesen

Aratos Corporate

Knuts hovedfokus er kjøp og salg av virksomheter (M&A), samt strategisk planlegging og forretningsutvikling, herunder gjennomføring av strukturelle forbedrings- og endringsprosesser. Knut har 15 års toppleder/M&A erfaring fra Orkla Media som leder Corporate Development, Økonomidirektør og direktør for Digitale medier. I tillegg har han 15 års M&A erfaring fra Boston Corporate, Aratos Corporate og Synergos/Translink Corporate Finance. Han har et svært omfattende M&A nettverk og er tilknyttet organisasjoner som kan håndtere de fleste type transaksjoner både lokalt og globalt.

Les mer på: aratos.no

John Arne Markussen

MeaConcept

John Arne jobber primært med områdene kommunikasjonsstrategi, redaksjonell strategi, mediepolitikk samt digitalisering og forretningsutvikling av medievirksomheter. John Arne har tung redaksjonell og kommersiell ledererfaring, de siste årene som sjefredaktør og adm. direktør i Dagbladet, der han har stått i spissen for en svært vellykket digital transformasjonsprosess. John Arne har tidligere også vært ansvarlig for forretningsutvikling i Berner Media.

Lasse Gimnes

GimCom

Lasse utfører oppdrag innen fagområdet kommunikasjon, med fokus på informasjon/PR, kommunikasjons-strategier, medietrening, redaksjonelle og sosiale medier, sponsing og prosjektering av medievirksomhet. I tillegg til langvarig rådgivningsvirksomhet i GimCom AS har Lasse lang kommunikasjonsfaglig erfaring som redaktør, forlagsdirektør og kommunikasjonsdirektør.

Les mer på: gimcom.no